FRIGO SLOVAKIA s.r.o.

TOSHIBA Líder v inováciách >>>
                                                                                                    Produkty Stulz

               
Od roku 1977 STULZ vyrába presné klimatizačné systémy s modulárnym dizajnom prevratných inovácií, ktoré spoločnosť preslávili a dali jej povesť ako špecialista pre klimatizáciu dátových centier a mobilných telefónnych staníc.

 

STULZ CyberRow   

Čoraz viac zákazníkov pri budovaní datacentier volí medzi-rackové jednotky, ktoré poskytnú vysoký chladiaci výkon priamo tam, kde ho potrbujeme. Flexibilné riešenie s plynulýym riadením výkonu bez nárokov na zdvojenú podlahu.


STULZ CYBER AIR3 DX   

Systém presnej klimatizácie s možnosťou priameho alebo nepriameho voľného chladenia klimatizuje datacentrá až o 90% úspornejšie ako klasické kompresorové chladenie.


STULZ CyberAir3 PRO DX ASR   

Aby sa dosiahol maximálny výkon a energetická účinnosť pri minimálnych nárokoch na priestor, vybavili sme CyberAir jednotky sekciou ventilátorov umiestnenou pod úrovňou podlahy.
    • Čoraz viac zákazníkov pri budovaní datacentier volí medzi-rackové jednotky, ktoré poskytnú vysoký chladiaci výkon priamo tam, kde ho potrebujeme. Flexibilné rešenie s plynulým riadením výkonu bez nárokov na zdvojenú podlahu.